Praktikant til reklamebureauet Sylvester Hvid & Co.

Elsker du at skrive fængende tekster, redigere smukke billeder og skabe videoer, der giver folk lyst til at interagere? Vil du deltage i udviklingen og eksekveringen af markedsføring for Sylvester Hvid & Co.’s egne kanaler? Så er du måske lige den praktikant, vi søger!

Om stillingen
Som praktikant hos os vil du få en masse erfaring indenfor digital markedsføring og sociale medier. Du vil både blive kastet ud i at producere indhold til vores egne kanaler – såsom hjemmesider, sociale medier, annoncer med mere. Du vil deltage aktivt i udviklingen af strategien for, hvordan vi skal markedsføre os i tæt samråd med bureauets direktør og social media teamet.

Vi forestiller os, at du på nuværende tidspunkt er i gang med din (professions)bachelor på et kommunkationsfagligt studie, og søger en praktikplads, hvor du kan udvikle dig og tillære en masse nye skills indenfor kreativ kommunikation og medier.

 

Du kan forvente at:

  • Få en masse viden og praktisk erfaring i kommercielt brug af digitale medier som Instagram, Facebook, website og LinkedIn
  • Lære, hvordan du udvikler markedsføringsstrategier
  • Lære, hvilke taktikker du skal bruge for at lave et opslag, der performer godt
  • Blive en haj til at skrive gode tekster og producere godt content.
     

Vi forventer, at du:

  • Interesserer dig for sociale og digitale medier
  • Brænder for kreativ kommunikation og content creation
  • Har en masse gå på mod og er frisk på at lære
  • Læser på en videregående uddannelse indenfor kommunikation, markedsføring, journalistik, dansk, mediefag eller lignende.

OM SYLVESTER HVID & CO.

Vores forfader cykelhandleren Jens Sylvester-Hvid etablerede reklamebureauet i 1899, og vi er derfor Nordens ældste reklamebureau/kommunikationsvirksomhed. Vores kernekompetence er at udvikle kreative løsninger på forretningsmæssige udfordringer, og vi arbejder integreret med branding, reklame, design og kommunikation. Vores kunder tæller alt fra multinationale B2B- og B2C-virksomheder, uddannelsesinstitutioner og kommuner til små lokale butikker og

webshops. Hver dag hos Sylvester Hvid & Co. er forskellig, hvorfor alle Sylvester Hvid’er skal være nysgerrige individer, som elsker at arbejde på tværs af teams, samt udvikle nye skills og jonglere med forskellige fagområder.

Vi holder til i en gammel fabriksbygning på Nordre Fasanvej 91, 2000 Frederiksberg, hvor vi sidder sammen med Sylvester Hvid & Co.s tre datterselskaber: Best Buy Broker, Lindegaard & Co. og Topp Minds. Til sammen er vi omkring 25 kollegaer.

HVIS PRAKTIKPLADSEN LYDER SOM NOGET FOR DIG

Så send din ansøgning til JOBS@SHC.DK. Og hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i vores bureaudirektør Camille Sousa-Sousa på CSS@SHC.DK

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG