– Since 1899 –

Careers

Social Media Manager (studiemedhjælper)

Elsker du at skrive fængende tekster, redigere smukke billeder og skabe videoer, som giver folk lyst til at interagere? Holder du trit med de nyeste trends på sociale medier, og brænder for ekstern kommunikation og branding? Så er du måske lige den studiemedhjælper, vi søger!

Som studentermedhjælper hos Sylvester Hvid & Co. skal du varetage rollen som Social Media Manager på en række af bureauets kunder og således blive en bærende del af vores Social team. Dit primære ansvar vil være at producere indhold til kundernes Instagramprofiler og nyhedsbreve, og på sigt vil du blive trænet i både TikTok og betalt annoncering på Facebook kanaler (og eventuelt Snapchat, TikTok og Pinterest). Vi forestiller os, at du på nuværende tidspunkt er i gang med din bachelor på et kommunikationsfagligt studie, og søger et studiejob hvor du kan udvikle dig og tillære en masse nye skills indenfor kreativ kommunikation og medier.

Vi vil være glade, hvis du:

 • har minimum 2 år tilbage af dit kommunikationsfaglige studie
 • kan skrive og stave fejlfrit på dansk. Engelsk er et plus
 • har kendskab til og selv er bruger af diverse sociale medier
 • er udadvendt, omstillingsparat og kan arbejde selvstændigt og effektivt
 • kan prioritere samt organisere dit eget arbejde
 • er analytisk tænkende og kan aflæse data fra dine SoMe indsatser 
 • har en høj æstetisk sans og flair for flotte feeds.

DINE PRIMÆRE ANSVARSOMRÅDER

 • Varetage en håndfuld kunders Instagram profiler 
 • Varetage Sylvester Hvid & Co’s Instagram profil
 • Udarbejde visuelt og skriftlig content 
 • Udarbejde analytiske rapporter 
 • Skrive nyhedsbreve

Derudover vil du til tider skulle hjælpe på andre af bureauets projekter – eksempelvis assistere på photoshoots, dokumentere vores kreative kampagner, løbe ærinder i forbindelse med projekter m.m.  

OM SYLVESTER HVID & CO.
Vores forfader cykelhandleren Jens Sylvester-Hvid etablerede bureauet i 1899, og vi er derfor Nordens ældste reklamebureau/kommunikationsvirksomhed. Vores kernekompetence er at udvikle kreative løsninger på forretningsmæssige udfordringer, og vi arbejder integreret med branding, reklame, design og kommunikation. Vores kunder tæller alt fra multinationale B2B- og B2C-virksomheder, uddannelsesinstitutioner og kommuner til små lokale butikker og webshops. Hver dag hos Sylvester Hvid & Co. er forskellig, hvorfor alle Sylvester Hvid’er skal være nysgerrige individer, som elsker at arbejde på tværs af teams, samt udvikle nye skills og jonglere med forskellige fagområder.

Vi holder til i en gammel fabriksbygning på Nordre Fasanvej 91, 2000 Frederiksberg, hvor vi sidder sammen med Sylvester Hvid & Co.s to andre firmaer: Best Buy Broker og Lindegaard & Co. Til sammen er vi omkring 20 kollegaer.

PRAKTISK INFORMATION
Stillingen er en studenterstilling på 2 fleksible arbejdsdage pr. uge. Derudover er der også mulighed for fleksibilitet i forhold til eksamener, ferier m.m. Dette aftales på månedsbasis.

HVIS STILLINGEN LYDER SOM NOGET FOR DIG,
så send dit CV og motiveret ansøgning til JOBS@SHC.DK. Og hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i vores bureaudirektør Camille Sousa-Sousa på CSS@SHC.DK

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

Let's talk